Sale!

Minyak Lintah Gunung Tok Ayah OriginalHq

Share On:

RM60.00RM120.00

Tanpa bahan kimia dan pengawet, minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki yang menghadapi masalah lemah tenaga batin.

MINYAK LINTAH TOK AYAH – telah dirumus KHAS untuk mereka yang mempunyai masalah berkaitan seks terutama masalah batang kurang keras, pancut awal, saiz batang yang kurang memuaskan dan lain-lain.

SKU: N/A Category:

Description

Kelebihan minyak lintah

Insyaallah, BERKESAN & JADI!

Telah dirumus KHAS untuk mereka yang mempunyai masalah berkaitan seks terutama masalah batang kurang keras, pancut awal, saiz batang yang kurang memuaskan dan lain-lain.
 
Merupakan alternatif perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau. Kesan Minyak lintah gunung ini telah diolah dengan herba herba terpilih sehingga menjadi minyak asli terbaik. Minyak ini ditapa selama 40 Hari. Minyak  ini tanpa bahan kimia dan pengawet,minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta fungsi untuk lelaki lemah tenaga batin.
 

Khasiat

Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja (InsyaAllah)
 
KUAT ,TEGANG, TAHAN LAMA , BESAR DAN PANJANG
 

Fungsi sesuai untuk:

✔Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
✔Zakar bengkok
✔Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
✔Melambatkan keluar mani
 
Pati Minyak Asli urutan turun temurun. Minyak tradisi INSYAALLAH selamat dan tiada sebarang kesan sampingan. Di rumus secara tradisional bagi merawat masalah saiz zakar dan mengawal ejakulasi pra-matang. Besar, Teguh dan Berkuasa, Membesarkan, Memanjangkan, Mengawal ejakulasi pra-matang Tegang dan Kuat
 
Bila sebut Pati , ianya tentulah ASLI dan tidak dicampur dengan sebarangan bahan-bahan yang lain. Jadi keTULENannya menjadikan dia efektif dan sering menjadi Sebutan ramai bagi mereka memerlukannya.
 
Pati Asli bukan sahaja untuk merawat kelelakian anda, tapi memperhebatkan lagi kejantanan anda diranjang. Kehebatan anda ini bakal mengubah fenomena kasih sayang isteri anda terhadap anda.
 
Penggunaan urutan menggunakan Minyak ini sangat baik dan anda boleh mengawal waktu ‘permainan’ sebaik mungkin. Serapan dari Minyak ini membetulkan semula kedudukan salur-salur darah dan saraf-saraf yang sensitif.
 

Hanya dengan urutan ringkas, kesan yang anda TERPAKSA terima..Kesan MINYAK LINTAH ORIGINAL ini adalah:

 
✔ Batang lebih BESAR, PANJANG & KERAS..minyak lintah gunung asli power 
✔ Mendayung lebih LAMA
✔ Pancutan lebih PADU & DERAS
✔ Diri anda lebih YAKIN
✔ Tiada Rasa Kebas
✔ Tiada Rasa Panas
✔ Membaikpulih Salur Darah Zakar
✔ Tak Memudaratkan Pasangan
✔ Lebih NIKMAT ketika bersama..minyak lintah asli malaysia
✔ Isteri pasti TERSENYUM & PUAS
 
NOTA: TIDAK BOLEH SAPU KE DADA
 

Kebaikan lain:-

✔Merawat penyakit strok
✔Lumpuh
✔Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
✔Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah.

BACA FEEDBACK PENGGUNA MINYAK LINTAH GUNUNG TOK AYAH.

 

Cara Menggunakan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah:-

 
✔Goncang botol dahulu sampai sebati
✔Sapukan minyak di sebelah atas,bawah kiri dan kanan
✔Urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit
✔Lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5 minit urutan

memberikan kesan baik kepada lelaki yang mengamalkannya. Ianya dihasilkan dengan penuh teliti dengan formula yang telah berbukti berkesan untuk mengembalikan dan menguatkan fungsi organ seksual lelaki.

Rasailah nikmat hubungan intim yang istimewa dan pasti memberangsangkan dengan isteri anda selepas menggunakan minyak lintah tok ayah ini. Dengan khasiat herba dan minyak lintah gunung asli ini menjadikan senjata lelaki kuat, kukuh, bertenaga, tahan lama, berurat dan lebih berotot.

Mengandungi ramuan lintah, belut, minyak jarak dan pelbagai akar kayu dan herba yang terpilih bagi membantu mendapatkan saiz zakar idaman anda, menegang dan memanjangkan saiz zakar, dan rawatan urutan urat saraf.

Berikut adalah kenyataan pengeluar Minyak Lintah Tok Ayah ini “Ketahuilah segala rahsia yang kami sediakan untuk anda. Dirumus khas secara tradisional oleh pakar urut terkemuka. Ia terbukti memberi kesan yang optima untuk memulihkan zakar yang lemah, kecil dan kurang bertenaga.

Rumusan yang kami sediakan ini cukup memberi kepuasan kepada anda dan pasangan anda.” Tagline: “KEPUASAN ANDA KEBANGGAAN KAMI” Minyak Lintah Gunung merupakan alternatif perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau. Minyak lintah gunung telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah gunung asli terbaik.

Tanpa bahan kimia dan pengawet, minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki lemah tenaga batin. Perubatan tradisional sejak berabad-abad yang lampau. Dengan tidak merebut kekuasaan Allah SWT lintah gunung telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah.Tanpa bahan kimia dan pengawet,minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan.

Minyak lintah ini dapat mengatasi masalah ketumpulan kaum lelaki dengan senjata yang mengembalikan keharmonian suami isteri,Insya Allah dengan izin Allah SWT KEGUNAAN MINYAK LINTAH GUNUNG ADALAH:-

1)Membesarkan penis(ZAKAR)

2)Bagi kesras dan tahan lama

3)Dapat mengatasi masalah sperma yang cepat keluar (EJAKULASI DINI)

4)Minyak lintah ini bila dicampur dengan bawang merah kecil dapat menyembuhkan sakit pinggang,lutut,lenguh-lenguh dan masuk angina.

Cara-cara mengunakanya:-

1)botol digoncang dahulu sampai sebati

2)sapukan minyak ini bahagian penis (ZAKAR) di sebelah atas,bawah kiri dan kanan

3)urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit)

4)lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5minit urutan

 

Juga sesuai untuk: -Zakar tunduk ke bawah (patah tandan) -Zakar bengkok -Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat.

Additional information

Weight N/A
Kuantiti

1 Botol, 2 Botol, 3 Botol

Reviews

There are no reviews yet

Be the first to review “Minyak Lintah Gunung Tok Ayah OriginalHq”

Your email address will not be published. Required fields are marked *