Sale!

PL SuperGel Plus OriginalHQ

Share On:

RM50.00RM100.00

PL SUPERGEL mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL SUPERGEL

SKU: N/A Category:

Description

PL SUPERGEL mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL SUPERGEL dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan PL SUPERGEL™ sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka PL SUPERGEL™ tidak perlu digunakan.

PL SUPERGEL bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya ( saraf sensitiviti ) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda:

“Testimoni Pengguna PL Supergel Plus”

Pengguna PL SUPERGEL  : Saya amat berpuashati dengan PL SuperGel ini dan hasilnya amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu). Bilal, JB.

Pengguna PL SUPERGEL  : Memang berkesan PL SuperGel sampai isteri saya tidak tahan. Kerani, Senai, JB

Pengguna PL SUPERGEL  : Puh ! bagus betul laa li PL SUPERGEL yang kau jual tu, sampai penat aku dibuatnya, kau ada lagi tak aku nak lagi satu buat stok.” En Amran , Kilang Felda, Pasir Gudang.

“Cara Pakai PL Supergel Plus”

Bersihkan dan sapu rata pada bahagian sensitif, biarkan selama 15-20 minit. basuh dengan air bersih. untuk keputusan yang maksima, urut berapa minit semasa sapuan.

Nak penjimatan harga OFFER? Sila order melalui Whatsapp

Additional information

Weight N/A
Kuantiti

1 Tiub, 2 Tiub, 3 Tiub, 10 Tiub

Reviews

There are no reviews yet

Be the first to review “PL SuperGel Plus OriginalHQ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *